1 november 2019

3x nieuw

Nieuwe site

Welkom! Op de nieuwe site van de RehobothTerpstaschool. De afgelopen tijd is er veel veranderd. Zo zijn de Rehobothschool en de Terpstaschool nu samen één vanaf 01-08-2019. Vanaf nu dubbel zo veel plezier, aandacht en luisterende oren voor alle kinderen. We hebben momenteel een tijdelijke schoolnaam "RehobothTerpstraschool". In 2020 hopen we een nieuwe naam te kunnen presenteren voor school en opvang binnen het IKC. 

 

Nieuw logo

U leest nu het allereerste nieuwsbericht op onze gloednieuwe website. Bij deze site hoort ook een nieuw logo, zoals je hem linksboven op deze pagina ziet. In het logo zie je ons - mooie -nieuwe- gebouw afgebeeld. In een herkenbare cirkel, omdat wij onszelf met trots onderdeel mogen noemen van de Proceon Scholengroep. 

 

Schooljaar 19-20

Dit schooljaar staat in het teken van anders kijken, anders denken, op weg naar een IKC ( Integraal Kind Centrum) samen met Eigen&Wijzer. We werken aan kwaliteit en willen dat alle kinderen dit jaar weer veel nieuwe dingen leren en bovenal veel plezier hebben op de onze school. 

 

 
Lees ook: